Acer lansează în România noua serie de sisteme de gaming Predator

“Noua gamă Predator a fost gândită pentru cei mai exigenți gameri. Am adus monitoare noi, performante, sisteme desktop, prima tabletă de gaming, dar și cele mai puternice laptopuri ale momentului. Și pentru că gaming-ul este sinonim cu performanța, ne așteptăm ca, pe lângă cei care vor să joace cu detalii la maximum cele mai recente titluri de jocuri, și profesioniști din business sau grafică să fie interesați de noile modele,” a declarat Constantin Balmuș, director reprezentanței Acer în România.

Cele mai puternice laptopuri de gaming – seria Predator

Predator G9-791 este primul laptop de gaming cu ecran 4K lansat în România, dar și cel mai puternic. Sistemul rulează a șasea generație de procesoare Intel® Core™ i7-6700HQ, are 64GB de memorie RAM DDR4 și grafică NVIDIA® GeForce® 980M cu memorie grafică de până la 4GB DDR5. Disponibile atât în varianta de 15 inchi, cât și 17 inchi, cu rezoluție 4K sau Full HD, laptopurile suportă până la trei display-uri, inclusiv un monitor cu NVIDIA G-SYNC™, pentru o experiență de joc plină de realism. Totodată, sistemul dispune de Predator FrostCore, un al treilea cooler ce poate fi plasat în locul unității optice, pentru a reduce temperatura procesorului și a plăcii grafice cu până la 5%, oferind o experiență de gaming mai cursivă, în special în cazul solicitării la maximum a sistemului.

Predator_17
Aspire V Nitro

Tastele de control pentru jocuri PredatorSense sunt personalizabile, oferind opțiuni diverse pentru comenzile din gaming, astfel încât pot fi setate până la 15 scurtături.

Sistemul de protecție împotriva prafului Predator DustDefender folosește două ventilatoare ultra-rapide cu rotație reversibilă pentru îndepărtarea optimă a prafului, îmbunătățirea modului de disipare a căldurii și reducerea zgomotului. Pentru a preveni lag-ul, laptopurile Predator includ Killer DoubleShot Pro, care permite conexiunilor Ethernet și Wi-Fi să funcționeze împreună pentru o experiență de joc super-rapidă.

Prima tabletă de gaming din România

Acer lansează în România și prima tabletă de gaming, Predator 8 GT810. Dispozitivul încorporează procesorul Intel® Atom™ x7 și dispune de grafică Intel HD (Gen 8 –LP). Tableta rulează sistemul de operare Android 5.1 și dispune de tehnologie wireless MIMO 2×2, pentru o conexiune rapidă, procesând datele de două ori mai rapid decât soluția 1×1. Dispozitivul are o capacitate de stocare de 64GB ce poate fi extinsă până la 128GB cu ajutorul unui card microSD, astfel încât gamerii să își poată lua jocurile, clipurile video și muzica oriunde.

Predator_G8
Predator 8 GT810 are un display Full HD (1920 x 1200), o grosime de 8,7mm și cântărește doar 350 de grame, fiind foarte ușor de manevrat. Oferă suport pentru Predator Quadio, un sistem de patru difuzoare cu un algoritm DSP special, care îmbunătățește calitatea sunetului cu ajutorul sistemului surround virtual. Totodată, dispune de tehnologia Predator TacSense care oferă feedback tactil pentru o experiență de joc mai profundă.

G6 și G3, sisteme desktop de gaming

Acer completează seria de gaming cu “mașinile de luptă” imbatabile Predator G6 și G3. Sistemele rulează a șasea generație de procesoare Intel® Core® i7-6700K și are memorie de până la 64GB DDR4 și grafică NVIDIA® GeForce® GTX980, respectiv GTX970. Predator G6 dispune de funcția “One-Punch Overclocking”, care permite rularea sistemului la potențial maxim printr-o singură apăsare de buton. Ambele sisteme au tehnologie Acer IceTunnel, un sistem de răcire îmbunătățit, care optimizează fluxul aerului și elimină mult mai eficient aerul cald.
G6-710 are sistem de sunet Creative Sound Blaster™ X-Fi MB5 (cu Environmental Audio Extensions (EAX®) 5.0 și suport audio 5.1) cu o interfață nouă și posibilitatea de personalizare a setărilor de sunet pentru o experiență personală. Toate acestea sunt disponibile într-o carcasă cu aspect de armură, pentru ca sistemul să arate ca o adevărată „mașină de luptă”. Carcasa permite fluxul bidirecțional de aer pentru a facilita răcirea cu ajutorul IceTunnel și găzduiește locașuri pentru 3 HDD, pentru o capacitate de stocare de 12TB (ce poate fi extinsă cu un HD SSD de până la 512GB). Tastatura SteelSeries APEX RAW și mouse-ul de gaming SteelSeries Sensei RAW, împreună cu porturile USB suplimentare (6 porturi USB 3.0 și 2 porturi USB 2.0), le oferă gamerilor posibilitatea de a adăuga oricâte periferice au nevoie pentru a anihila competiția.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

÷ 1 = 2