Far Cry – The Wild Expedition
 

Ubisoft a confirmat lansarea în Germania și în alte câteva state europene a jocului Far Cry – Wild Expedition. Colecția de jocuri va sosi pe 13 februarie 2014 pentru PS3, Xbox 360 și PC la prețul de 39,99 Euro. Iar cu o zi mai devreme titlul Far Cry Classic va deveni disponibil gratuit spre descărcare pentru Xbox-Live și Playstation.

 

Pachetul Far Cry – Wild Expedition include Far Cry Classic, Far Cry 2 și Far Cry 3: Blood Dragon. Iar suplimentar la lansarea acestui pachet aniversar, Far Cry Calssic va deveni disponibil public pentru deținătorii de console Xbox Live Arcade și pe rețeaua Playstation.

 

În Far Cry Classic puteți juca rolul căpitanului de vas Jack Carver, care este vânat de o echipă de soldați nemiloși. După datele celor de la Ubisoft, Far Cry Classic a fost prelucrat pentru o experiență de joc HD. În Far Cry 2 jucătorul este prins între două facțiuni rivale din Africa, care se sfâșie reciproc în război, fiind în același timp afectate de malarie. Este obligat să negocieze cu Warlords din partea ambleor părți ale conflictului pentru a aduce mai aproape obiectivul său real: Șacalul. Versiunea include atât single- cât și multiplayer.

 

În Far Cry 3 aparent decideți să vă mutați pe o insulă pustie. Acolo veți ajunge din nou ca naufragiat și veți ajunge să fiți implicat într-un conflict sângeros între dictatori militari și rebeli indigeni. Această parte include campanie single player, multiplayer și modul co-op.

 

Puțin mai diferit este în Far Cry 3: Blood Dragon. Acolo jucătorul poate lua rolul sergentului Rex Colt: Mark IV Cyber Commando. Pământul a fost pustiit de un război nuclear care a izbucnit în anii `90. Sunteți, de asemenea, în căutarea unui personaj feminin.

About

No comments yet Categories: News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =