Revista

11 thoughts on “Revista

  1. Buna ziua.In urma cu cativa ani am cumparat revista dumneavoastra in care era un cd cu jocul The Forsaken.Nu am apucat sa termin jocul pt.ca au inceput bacul.Intrebarea mea este-mai aveti jocul cumva?As fi intresat sa il cumpar.

  2. salut de unde pot downloada un pdf sau e-book gen cheatbook cu Tips&Tricks despre programe sau jocuri cele mai populare in limba romana. bafta multa, vam citit revistele anterioare pacat ca nu mai apar in chioscuri de ceva timp si daca apar sint putine dar inteleg ca ii prea multa birocratie din ce mam documentat pe anumite forumuri sau poate am inteles gresit.

    1. Salut Andrew. Din păcate și eu am căutat unele cheat-uri și le-am găsit doar în engleză. Acum punem la cale un plan ca să retipărim revista PC Games.

      1. referitor ceea ce spune andrew am cititi din revistele anterioare pcgames publicate anunite trucuri despre anumite programe gen: nero,winamp. media player de ce nu faceti o lista intrega sub forma unui document si sa le puneti pe cd ne-ar fi de folos tuturor utilizatorilor plus veti avea mai mult de cistigat.

  3. Dar daca tot detineti continutul de pe PC games de ce nu publicati acele recenzii & articole vechi din numere anterioare. Puteti face o arhiva uriasa pe acest site si v-ati bucura de mai multe clickuri de pe google.

  4. Buna ziua.M-ar interesa şi pe mine dacă există persoane care au de vanzare cd-urile Fallout 1,2,Tactics şi jocul Sacred (dublu disc). PM 0743632548 pe whatsapp sau varutony pe skype sau yahoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

÷ 10 = 1